2022-12-04
最近有朋友向我推介,話尖沙咀K11附近有間酒吧,食物水準高,而且座位舒適,好適合一班朋友吹水圍爐。今日終於有機會,可以同朋友過嚟,食吓飯吹吓水。店舖位置很易搵,距離地鐵站,都唔駛一分鐘嘅步程。門口有個真人咁高嘅聖誕老人,播住音樂,不停擺動,都幾有節日氣氛嫁。一般出面餐廳,多數都係威靈頓牛肉,但呢度就比較特別,係威靈頓三文魚🐟,外面酥皮,裡面三文魚,原先以為三文魚會好熟,唔滑。點知都處理得唔錯,唔會過熟,中間仲有滑口三文魚,要俾個like.👍而且中間換左魚,食落就一d唔會覺得膩,味道都好夾。呢個轉換配搭,又幾有諗頭。仲有薯蓉蔬菜伴碟添。😋😋😋波士頓龍蝦陪龍蝦汁意粉🌟🌟🌟🌟🌟,十分好味。份量十足。意粉煮得剛剛好,有彈牙口感。💗而且吸晒d龍蝦汁,所以好正。龍蝦當然都彈牙爽口,好味。我仲叫左杯Strawberry Reflection,裡面有士多啤梨,芒黑汁。。。唔記得咁多啦。。。總之,好味啦!😍😍😍下次,會再約朋友嚟呢度食dinner,飲吓酒。
今日終於有機會,可以同朋友過嚟,食吓飯吹吓水。
下次,會再約朋友嚟呢度食dinner,飲吓酒。