2011-06-26 1409 浏览
醉雞 - 滑滑好有酒味但唔會醉, 夠清涼呀 好味過鼎泰豐架。鴨舌 - 少少辣, 好食到唔停得手雪菜鮮菇 - yummy yummy 樣靚味清正呀~蘿蔔絲酥餅 - 好香脆的外殼, 內裡的蘿蔔絲一pat pat, 雖然好夠熱, 但唔啱個人口味。小籠包 - 老友話, 都係鼎泰豐好味D, 同意。拔絲香蕉 - 外脆內熱, ok既, 不過見唔到拔絲無驚喜。香蕉合桃露 - 好香香蕉味, 無咩合桃味, 三個人share食, 少吃多滋味, ok喎。坐到sofa位, 超正, 坐得舒服, 感覺一流。唔使趕頭趕命, 限時限刻交枱, 有人耐唔耐幫忙為茶壼添水。慢慢Hea, 坐到11pm人家打烊, 超值!埋單盛惠$160@person
醉雞
- 滑滑好有酒味但唔會醉, 夠清涼呀 好味過鼎泰豐架。

鴨舌
- 少少辣, 好食到唔停得手

雪菜鮮菇
- yummy yummy 樣靚味清正呀~

蘿蔔絲酥餅

小籠包
- 老友話, 都係鼎泰豐好味D, 同意。

拔絲香蕉
- 外脆內熱, ok既, 不過見唔到拔絲無驚喜。

香蕉合桃露

坐到sofa位, 超正, 坐得舒服, 感覺一流。
唔使趕頭趕命, 限時限刻交枱, 有人耐唔耐幫忙為茶壼添水。
慢慢Hea, 坐到11pm人家打烊, 超值!
埋單盛惠$160@person
醉雞 - 滑滑好有酒味但唔會醉, 夠清涼呀 好味過鼎泰豐架
鴨舌 - 少少辣, 好食到唔停得手
雪菜鮮菇 - yummy yummy 樣靚味清正呀~
小籠包 - 老友話, 都係鼎泰豐好味D, 同意。
拔絲香蕉 - 外脆內熱, ok既, 不過見唔到拔絲無驚喜。
2011-06-25
醉雞 - 滑滑好有酒味但唔會醉, 夠清涼呀 好味過鼎泰豐架
鴨舌 - 少少辣, 好食到唔停得手
雪菜鮮菇 - yummy yummy 樣靚味清正呀~