2022-10-29
好耐冇同舊同事S見面,平時我地食譚仔都可以興奮到上天花板。但佢升職喎,緊係食返餐好少少賀一賀佢!!我地黎左尖沙咀行街,所以我提議不如去食返我早排同另一個舊同事食嘅墨西哥菜8Five2~我地叫左墨西哥牛肉玉米餅沙律 ($138)呢個沙律好豐富!玉米芝士炸丸子($98)芝士好濃郁~雞肉墨西哥脆玉米片($138)其實有d大份,差d食唔曬!墨西哥嘅調味加埋脆脆片,正!牛油果加黑豆墨西哥卷($138)呢個係我想食,因為想知淨素嘅話會係咩味,但估唔到牛油果加黑豆個味都夾!飲品方面,S飲嘅係Big Bang($88)芒果熱情果菠蘿比較fresh,而我就飲Peach Icced Tea($68)呢到氣氛不錯,無論係情侶拍拖定朋友聚會都好啱!雖然今晚我地冇飲酒,不過都比現場氣氛感染到~