2021-11-28 510 浏览
氣溫驟降,開始食癮發作,儲肥自己過冬😆冬天梗係要打邊爐,鍋心集團新開海鮮火鍋!趁住天氣凍即刻試吓!首先揀好鴛鴦鍋湯底 ▪️大蔥清酒 - 食海鮮鍋當然要揀個清清地嘅湯底,不單止冇搶走海鮮鮮味,清酒甜甜地有助吊味。提升鮮味▪️四川麻辣- 當然要揀番個濃味湯底陪襯下。個麻辣湯底好襯肉類- 牛肉,滑雞,豬軟骨一流海鮮火鍋套餐 - 有平有貴豐儉由人(三選一合共七種海鮮)▪️肉蟹餐 (肉蟹沙白)$218 ▪️龍蝦肉蟹餐 (龍蝦肉蟹)$268想完套餐才可以自選五款海鮮(咁多,得唔得㗎)▪️鮑魚,元貝,貴妃蚌,聖子,魷魚總共七款海鮮!到齊之後場面好震撼!全部仲郁緊咁新鮮!貝殼類海鮮配清酒鍋食特別鮮甜!蟹肉和龍蝦各半邊,仲要夠肥美啖啖肉!齋食海鮮已經好飽不要忘記還有自選配料,每鍋配四種配料(所以我們total八款)單是份量已經超值。有幾款我超推介!▪️豬頸肉片- 肥美香滑,質感一流▪️自家手打雞軟骨丸- 好少食坊間啲軟骨丸,軟骨有咬口,粒丸夠彈牙!新奇有趣▪️滑雞柳- 必點!超柔嫩的肉質趁着新開張仲未好多人排隊,快快去朝聖
氣溫驟降,開始食癮發作,儲肥自己過冬😆

首先揀好鴛鴦鍋湯底

海鮮火鍋套餐 - 有平有貴豐儉由人
(三選一合共七種海鮮)
▪️肉蟹餐 (肉蟹沙白)$218
▪️龍蝦肉蟹餐 (龍蝦肉蟹)$268
想完套餐才可以自選五款海鮮(咁多,得唔得㗎)
▪️鮑魚,元貝,貴妃蚌,聖子,魷魚

▪️豬頸肉片- 肥美香滑,質感一流

▪️滑雞柳- 必點!超柔嫩的肉質

趁着新開張仲未好多人排隊,快快去朝聖