餐厅: 大家樂 (黃大仙中心南館)
资讯:

琴晚卒之去試一試啦,見佢係facebook 谷廣告谷到咁行,都要試試o既。見左個牛肉o既set,無要海鮮同豬肉,因為燒黎食緊係牛肉最好食架啦!!別無他選等左一陣就執好,有個烏冬for你最尾炒,有個蒸蛋for你剛剛開始未燒好o既野果陣食o既,仲有3舊金姑肥牛卷,3舊露筍肥牛卷,一串雞肉+軟骨,一條蟹棒,半條獅子狗卷,同2粒姑,其他都係生菜,豆芽,芽菜之類o既野係下面。但最不滿係半條獅子狗卷low,一條切開一半,中間再要加一刀先比我地,我都係食果陣先知!!燒呢個鍋要有得心機,因為都唔快,要慢慢燒,牛肉唔會怕鞋,燒耐小小仲會幾香口,但雞肉就真係要燒好耐啦,因為驚唔熟有菌。所以我覺得唔應該咁會串起比人,因為都幾難燒,一陣香港人又貪快未熟就食,出左事就有排煩啦!!金姑肥牛卷:不過不失啦,我叫左個蒜溶汁不過一點就無曬牛肉味得汁o既味,金姑仲係痴埋一舊,個底係痴實曬,應該卷之前搵人撕開小小會更方便食!!露筍肥牛卷:都係罐頭露筍,不過比金姑好食得多,又易燒,又唔怕難消化一串雞肉+軟骨:高危野燒到好熟先食,有d 7味粉o既味之外都無咩特別一條蟹棒:唔洗多講啦半條獅子狗卷:都係果d 啦2粒姑,其他都係生菜

一條蟹棒:唔洗多講啦
半條獅子狗卷:都係果d 啦
2粒姑,其他都係生菜:總算新鮮,d 姑都要燒好耐先食得,所以可以早小小就放定一粒落去

最後炒烏冬個味夠入味,不過一次過倒曬落去o既話要好耐先炒返乾水,所以都係要慢慢黎,但食完都尚算ok飽啦。
感覺就唔太值成50蚊啦,以前打邊爐仲多料過佢啦,e+反而仲小左,不過叫卓頭野所以試下,不過唔知有無機會再食呢!
45蚊一個set加多杯野飲6蚊,算ok啦
2011-03-03