今晚又到左Happy Friday, 之前系日本🇯🇵已经想食女仆cafe,难得见到系香港新开左间女仆cafe,一去到门口就响铃🔔召唤女仆,之后就有个女仆行出门口黎招呼我地,帮我地探热及消毒双手,之后就安排sofa位我地坐!之后好细心咁同我地主人/大小姐守则,我地都会乖乖咁遵守,我地睇完menu后就响铃🔔召唤女仆帮我地落单,我地叫左2个开挂人生套餐$240:包含直笔单张+主食一份+饮品一杯+甜品一份。主食只有荷包蛋饭:女仆问我地大小姐想画咩公仔,我就想要比卡超,朋友就想要minions,女仆好专心咁用茄汁在荷包蛋上画,画得好迫真,真系好靓呀!之后女仆帮我地系荷包蛋上施展魔法,跟住佢一齐念咒语,令到荷包蛋饭更加好味道,而里面更有烟肉粒令到味道更上一层楼!而饮品就点左:绝对领域(颜色湖水蓝好吸睛,用荔枝汁及蓝橘子整成,味道好清甜!)及未闻花名(草莓🍓颜色,草莓及芒果smoothie ,奶昔味道浓郁多层次,酸酸甜甜咁!)最后甜品就叫左:流心心太软(即叫即整,一切开热辣辣既流心朱古力就涌出黎,朱古力味道浓郁,外层带点脆口口感,再配上vanilla雪糕,一热一冻冲击味蕾!感觉好正!)及朱古力香蕉雪
最后甜品就叫左:流心心太软(即叫即整,一切开热辣辣既流心朱古力就涌出黎,朱古力味道浓郁,外层带点脆口口感,再配上vanilla雪糕,一热一冻冲击味蕾!感觉好正!)及朱古力香蕉雪葩(卖相好靓,打卡一流,伴碟仲画左只kawaii bear bear,朱古力窝夫好松脆,再配埋香蕉肉同vanilla 雪落十分match,甜入心头🥰🥰,最最后就可以自己选择同边一位女仆影番张即影即有,摆埋个心心pose,仲会写埋女主人个名系相度,令到初体验女仆cafe更加开心难忘🥰🥰

+++++++++++++++
如果大家喜欢💕我写既食评,麻烦比个❤️鼓励一下我,我会写更多更好既食评比大家!😊