2018-02-06 544 浏览
之前帮衬过佢一次,都系食晚饭。今次都系去食晚饭。三人行。一睇个餐牌,全部餐都加咗成十几纹。上次去食都冇咁贵。就算系其他集团餐厅最多都系加一两纹左右。呢间嘢加价加到离晒谱。加价唔系问题,弊在d饭冇加到呢,劲少。我哋睇完个餐牌一次又一次,上次食果d五十几纹饭餐冇晒。我d friend之前已经脚软,冇气再行去第二度食。在冇可耐何之下。我哋order个成$60嘅炒饭,$62焗鸡排饭,$72龙虾汁三文鱼焗意粉。一食就知仲招喇。d焗饭,焗意粉唔够热又少。焗鸡排饭,块鸡排嚟㗎?咁细gei.我以为食紧一条条鸡丝。龙虾汁三文鱼焗意粉,完全食唔到有龙虾汁味?个炒饭干噌噌劲难食。咁贵嘅价钱食d咁嘅嘢,直头系折磨又蹧侧紧自己。d侍应又要三吹四请,先肯落order和埋单。服务态度衰到冇人有。一定冇下次再嚟。望佢迟早折埋收档。
2018-02-04
用餐时段