有個好鍾意打邊爐既朋友,一年365日都會想打 🫣 話說之前食過呢間 我個fd已經話點解唔同佢食 今日終於約成 😎 我哋叫咗牛御品套餐 $319/位而套餐仲送左每人一隻鮑魚,同一杯春陽茶事指定飲品一杯 (🫣仲等我食之前飲左杯添,失策) 正如佢哋一直既高質台式火鍋,湯底定期會有新款,甚至係期間限定 (今次有呢個蟲草花白玉藏珍鍋;我哋本身好struggle 呢個)我哋都係叫左青花椒和牛鍋,好香既椒麻味 😆 越煲越上癮 至於飲品,一樣有好多選擇,除咗汽水,仲有好多韓國飲品,更有好多茶飲!仲要同出面茶飲舖一樣咁正架!至於野食,除咗可以QR code 落單,出面都有好多小食,丸類,炸物可以選擇特別推薦佢啲丸,樣樣都可以試粒架!😆😆因為好多都好特別,出面買唔到架! 勁鍾意香芋包心上貢!貢丸勁多汁!入面仲有芋泥,超正 😍 另外,落單既小食都爆正架!椒麻魚皮都有架 😍 而台式小食都好好味而肉類黎講,水準又好正 😍 由頭到尾既和牛都好靚,我哋食咗10幾20盤 🤤🤤至於去到尾聲,甜品,次次我都會食幾球既Haagen Dazs ,另外,今次仲整埋棉棉冰 🤗🤗 可以去加埋d配料,芋圓呀愛玉呀 😍😍仲有好多生果!
今日終於約成 😎 我哋叫咗牛御品套餐 $319/位

我哋都係叫左青花椒和牛鍋,好香既椒麻味 😆 越煲越上癮

至於去到尾聲,甜品,次次我都會食幾球既Haagen Dazs ,另外,今次仲整埋棉棉冰 🤗🤗 可以去加埋d配料,芋圓呀愛玉呀 😍😍仲有好多生果!勁重本有埋 士多啤梨同奇異果添 😍

好推薦大家黎食 😎😎