2018-10-15
十月十四日-我老豆係依家酒樓擺大壽,擺了四圍,間野好有問題,問題如下:1)服務態度很差,我一去到,老人家同我講好凍,咁我叫個部長關細少少,佢態度勁差話"你想點呀,一時話開大啲,一時又話關細啲",我話咁依家老人家凍吖嘛",佢死死地氣攞搖控話開到二十度2)我老豆擺大壽,個職員個電話鈴聲居然係"梁山伯與祝英台",想點呀3)個職員係我地面前係咁鬧個下屬,鬧係冇問題,但唔應該係我地面前鬧,喜慶日子囉4)我個套餐有"一打"壽包,佢居然比八個我地,我地同佢講,佢係第二籠"用手"拎四個比我地囉,點食呀,仲要啲包唔熱囉,有啲仲未蒸添囉5)我個套餐有生果包埋,佢可以同我講冇生果囉,大佬,一早book 左,你唔係應該預留比我地嘅咩6)糖水,好明顯唔夠紅豆沙,溝大量水比我地,變左紅豆水,有一枱冇添,變左蕃薯糖水擺大壽擺到咁,好唔開心囉,一肚氣,野食唔好味都算,服務點可以咁架,五千幾蚊一圍,咁嘅質素,唔會再黎食囉