好耐無試過係食肆火爆!見佢1/7裝修完 新面貌 就試下囉,,本身係附近住,,睇住呢間野幾年前開業 周不時都幫襯,,今日一役令我反感,,以後都可能唔會再去,,先講面貌,只不過將出面商場多半空位租用埋,,整做類似開放式椅子咁,,不過用木的,,同鋪內明顯唔同,,我就覺得唔會點美觀法,,頂盡係多人時多生意d姐,,,下午茶叫左豬軟骨拼炸碟魚拉麵,,+6$配3文魚壽司,,5mins左右黎左壽司,,差左囉,,無咁鮮味既,,,亦都好似短小左,,此時見隔離有兩台都追call話杯野飲等左好耐..再望坐正隔離個食客台面有兩杯野飲..一杯飲哂無人收走..肯定係上一手,.,d侍應真係好眼力..收留野..之後過多成5mins先再黎個拉麵..見d湯竟然無以前咁清..飲啖..oh~~無哂以前種味..唔知似乜..再咬啖麵..又硬過以前..軟骨就不過不失..食食下..拎本野黎話埋單先..唔緊要..佢地做法係咁..31$ 我比100$..佢轉頭拎本野黎放低就走左去..我一拎發覺佢找小一蚊比我囉..生存至今佢都算第一間可以找小錢比人仲要就咁走左去..犀利!!我算la~反正小數目..仲有都拎起左..一陣佢用怪疑眼光望我仲慘過1
下午茶叫左豬軟骨拼炸碟魚拉麵,,+6$配3文魚壽司,,
5mins左右黎左壽司,,差左囉,,無咁鮮味既,,,
亦都好似短小左,,此時見隔離有兩台都追call話杯野飲等左好耐..再望坐正隔離個食客台面有兩杯野飲..一杯飲哂無人收走..肯定係上一手,.,d侍應真係好眼力..收留野..之後過多成5mins先再黎個拉麵..見d湯竟然無以前咁清..飲啖..oh~~無哂以前種味..唔知似乜..再咬啖麵..又硬過以前..軟骨就不過不失..食食下..拎本野黎話埋單先..唔緊要..佢地做法係咁..31$ 我比100$..佢轉頭拎本野黎放低就走左去..我一拎發覺佢找小一蚊比我囉..生存至今佢都算第一間可以找小錢比人仲要就咁走左去..犀利!!我算la~反正小數目..仲有都拎起左..一陣佢用怪疑眼光望我仲慘過1$既價值啦..之後擺錢本野就咁放左係我眼前到食完為止都無收走..
真係食完碗麵..杯凍檸茶先黎.個小姐係我張台近隔離客個位..拎住杯野..我就主動話"呢度"個毛利竟然聲都唔聲就放係同台既另一客個位到.!!竟寸囉!!真係好唔要得!!之後追埋碟炸魚call..問個白衫高級d..條pk仲可惡!望我一眼..就理都唔理繼續佢有佢行..有負分我真係照比呢間廢野!!.講返杯野!!我X!!!!好無誠意..以前會好中意呢度d野飲大大杯..又標準..今次竟然又唔甜..又無味..唔知比杯咩我囉..叫佢比d糖水整甜d..但陣味都難以補救..肯定沖個陣就急急忙整到咁啦!!最後炸碟魚..原來係條比手掌細小小既炸魚仔..又係完全食唔出邊一忽好食..唉...商場最近開左吉之島,,食既選擇又多左,,呢間競爭激烈時期,,裝修完諗住可以換來新鮮..點之弄巧反拙,!! 叫五十分好過啦...如果以火遮眼去評分..真係想比全部一分..但公正起見..味道整體又未去到1分階段,,