2021-08-24
Japanese Cuisine❤️ All You Can Eat 🍣🍱🥟🍤🍢🍶🥢💫..每隔一排,就會心思思想食個日式放題🍣🥢。今次趁住午市有時間,就約左同樣鐘意食日本野既👯♂️,來吃個Lunch All You Can Eat,真係好抵食啊啊啊。午市放題由12noon起入座,可以食到3pm,3個鐘放題時間,真係時間好充裕而且可以慢慢吃。整體食物質素都很不錯❤️。壽司、刺身、炸物、天婦羅、燒物、小菜、沙律、前菜、飲品,選擇類型十分多,多到試唔勻呢。而且用QR 落單📲方便之餘,上菜速度亦十分迅速。刺身 (三文魚腩、帶子、象拔蚌、油甘魚、牡丹蝦) 新鮮有光澤而肥美;壽司🍣 選擇類型多元化,當中亦不乏創作壽司呢。其中炙燒左口魚壽司亦係我至愛,款款都好吸引。串燒、炸物、燒物、天婦羅、熟食,調味質素都相當不錯。榴槤炸彈、香芋波波,都係切吃💕,榴槤炸熱好有榴槤香💛。中菜:鮑魚生菜、花膠扒蔬菜、炒脆鱔,都好好味啊。半自助Bar 仲有不少食物可以自選,飲品同樣選擇多,當中仲有熱飲品櫃,熱朱古力🖤 都十分吸引😍。雪糕都多款式呢。一餐十分滿足既放題,質素真係好好,而且價錢好抵食啊啊啊🥳。..×××××ש沙
×××[大喜屋 -Daikiya Japanese Restaurant]×××
©沙田沙田正街21-27號沙田廣場1樓33-35,44-46號舖