2015-02-05 671 浏览
好怀念以前呢间美式汉堡包店嘅汉堡包, 几年前已经有帮衬呢间汉堡包店, 呢张相系一一年去食嘅时候影嘅, 当时去食 叫咗一个纽约汉堡, 汉堡包里面嘅汉堡好有肉汁, 有丰富嘅牛肉同 烧烤 味。 薯条系厚切,好正! 陪埋罐装可乐,一流。  但之后帮衬过两三次, 发觉质素下降了, 汉堡扒好干, 同埋已经唔觉得系手掣汉堡, 好似系来货嘅汉堡。 薯条亦都无以前咁好食。 见到佢没落真系觉得好可惜。 始终西九龙中心系好平民嘅地方, 系呢度 真系会有太多人愿意比$70去食一个咁贵嘅汉堡包餐。 而家见佢连招牌都转埋唔知系咪已经转咗手。我而家比嘅评分系几年前嘅评分,所以当时来讲都觉得OK架。依家就唔会系呢一个评分。
纽约汉堡

2011-12-24