2009-08-20 5 浏览
尋日去開旺角買野, 收到張傳單係新開cafe, 見攰攰地咪試下囉, 入到去第一眼就係見到佢個大窗口, 而且d位都好寬闊, 我就上左個台坐啦, 望下街, 然後個待應埋黎介紹左個咖哩什菜批批俾我, 我再叫左個吞拿魚長通粉,同一個小食雞翼, 飲品我就叫左一杯草莓乳酸, 我frd就話想叫草莓朱古力,不過menu無, 就問個待應可唔可以啦, 個待應走左去問老闆, 之後同我地講話照沖俾我地, 仲話如果唔好飲可以退貨添(奸笑), 抵讚!!草莓乳酸唔錯,D冰夠細而且乳酸味足,杯朱古力有驚喜,D味有D似明冶個士多啤梨朱古力咁,幾好飲,老闆仲問我地覺得杯野點,其實遲D會落新MENU添,哈哈,早左試新野D雞翼可以過關, 個吞拿魚長通粉就好夠味, 而且已經MIX左, 唔洗煩, 個批賣相好靚!! 而且好熱好吸引!! 個批底好脆, 而咖哩加薯蓉感覺好新鮮, 可以當招牌菜出街!!!加分!!整體黎講個場夠舒服, D野飲OK, D野食絕對可以再試, 不過款就少D,老闆話遲D轉MENU,叫我再黎試, 成間CAFE D人都好親切, 值得再去.

2009-08-18