2011-05-08
路過好多次,終於去左食,總結係──正!老闆(定夥計?全店只得一個人看鋪)超用心燒!之後都食過其他店的燒雞皮,燒都乾晒,食到口都損,仲一陣燶味,但呢間係係啱啱好,脆得黎仲有少少油香!正!由於店內少人,唔使等位,即叫即整,味道very good~!!!好食的還有炒烏冬、有個係煙肉內包芝士(唔記得叫咩名)都好好味!但都有d麻麻既,如:日本年糕(太細件),燒茄子等......但都係好食o既居多~~~裝潢簡單,坐得舒服,而且老闆(定夥計?)超nice~對於一d外區人可能覺得大角咀好隔涉,但其實在旺角火車站or旺角or太子or尖咀,坐小巴(21k、12a、12b、3)去又得,由奧運站行去又得~~~兩個人食完$310左右,食完係有少少肉痛,但人地真係超用心燒,又好味都值得既!
但都係好食o既居多~~~
裝潢簡單,坐得舒服,而且老闆(定夥計?)超nice~