2023-11-22 30 浏览
今次黎試一路都好想試既天龍咖喱,平時中午同晚飯時間去都人頭湧湧,好難得今日排左15分鐘左右就入到喇,一入門囗職員已經好有禮貌好有笑容開門俾我地,坐低左問佢有咩推介,因為太遲去,今日既蝦已經賣哂,不過職員好詳細咁介紹每一份餐點,呢度雖然主食咖喱,但亦都有非咖喱系列,唔食得辣既都啱食,鍾意食辣既朋友亦可以叫佢地加辣啲,最後我同朋友嗌左咖喱吉列魚柳飯,咖喱牛仔骨飯,香酥雞同花枝丸,唔使10分鐘我地嗌既野食已經上齊哂,咖喱汁另上既,鍾意一次過淋落去食又得,鍾意一啖咖喱一啖飯又得,主角炸魚柳大得誇張,真係大過塊面架,仲炸得好鬆脆好滑添,食完塊魚柳啲飯仲有剩,而朋友嗌既牛仔骨整得好香囗好入味,重囗味既朋友感到非常滿意,小食花枝丸同香酥雞更加整到卜卜脆,加埋個甜酸醬真係好食到想一直encore呀,餐飲方面我地點左紅豆冰,紅豆唔單止多,仲好淋好好飲,推薦大家一定要試