晏画黎左呢度食放题! 好!失!望!简直要用10个黎形容款式/食物:烧既食物比较多, 都几新鲜! 但熟食真系好少, 炸物好硬, 如果唔系好*好*炸物的话, 大可唔试! sushi 既选择又系好好好少!!不多过10款。有d 妟画无得叫既, menu又有得俾你选择, 之后同先你讲话无! 其实本身menu 已经起码有10款野系话无晒, 选择少之又少! 野饮, 约10款罐装汽水或茶! 如果你想好似其他放题咁应有尽有既, 呢度?no! 最系全场得几枱客, 但每次入单后都起码等15分钟! 唔追都唔黎!! 放题时间有限, 烧都要时间架? 环境: 环境就咁睇系好ok ge.有卡座。好似好舒服咁。但问题系当你开炉烧野就好热好热!! 其实我坐个边计埋我个枱在内, 10枱先有2枱烧野, 但已经好热! 一路出汗一路食! 感觉有如野外bbq!! 问经理话佢已经开左冷气! 对面枱个女仕无烧野, 散食午餐, 都热到1路用手拨凉! 服务: 你揾佢既时候, 永远都揾唔到! 个个都要自己走出去揾人问野追单! 我食左个半钟, 已经走左出去最少4次! 最后咁埋单", 竟然又计错数! 计少左长者优惠! 职员话忘记左计! 好彩自己
晏画黎左呢度食放题! 好!失!望!
简直要用10个
黎形容

款式/食物:

最后
好彩自己计1计! 大家都要小心!!
因为佢张单只有1个lum sum数, 基本上除非你数底好, 唔系有好几个人黎食, 就咁1个大数唔花时间睇睇都唔知有无收错!!

总括黎讲, 平心而论,价钱款式唔多, 但食物质素都叫ok 。

但系出晒汗咁食, 不停追单, 不停等 (最少15分钟) 又漏单, 我真系食过第2间!!
烧蚝