2015-10-24
LETS JAM~已經唔係第一次食喇~上次係夜晚黎今次係lunch time黎~其實lets jam價錢真係唔算平 但勝在環境舒服 食物精緻特色今次介紹埋朋友仔一起黎食 佢一去到就狂影相 因為中午時間人比較少所以就任佢周圍影哈哈之後我地叫左被果醬茶同伯爵茶 茶具很精緻 感覺坐著一邊傾計好舒服好享受 我地就係咁傾左好耐計不得不說 佢地個炸魚薯條好好味 因為個人中意食炸野 佢個薯條係暑角 魚柳都好滑 重點係個芥末芒果醬真係好好味 我次次食都叫佢再加比我哈哈哈all day bbf就一般啦 最中意可能系蘑菇個part😂九宮格不用說了吧 皇牌中的皇牌 連我呢個唔中意食jam既人都停不了😂😂😂麵包鬆脆😻食左三樣野 兩個飲品就三百幾蚊 話平唔平話貴唔貴 不過jam既野係好出色既!係繁忙既生活裡面想簡簡單單輕輕鬆鬆同朋友閒聊的話 呢個係唔錯既選擇呢~