2020-08-22
Honbo🍔貴為「全球最佳漢堡2020」42間嘅其中一間,亦係唯一一間香港🇭🇰代表,當然實力有返咁上下,如果閣下食過,你應該會同我一樣,一想食🍔就會諗起Honbo!喺灣仔食過後,真係令我朝思暮想😗今日嚟到文青必去嘅The Mills,喺眾多芸芸選擇中我都係要揀Honbo🍔💯裝修依舊用上iconic嘅藍x白工業風🔵⚪️🔵⚪️飲品如下,灣仔分店仲有Homemade lemonade🍋 ,都係推介嚟㗎!最signature嘅Honbo,用上兩塊2oz牛肉漢堡,肉味濃郁☑️因為lunch食得比較飽,強烈建議食肉獸必揀Honbo 2.0因為有「四塊」2oz嘅牛肉漢堡,更juicy之外口感層次亦更豐富😋Fried Oyster Burger 只有The Mills先有,嚟開嘅朋友都不妨試吓,最怕炸蠔炸得過熟縮哂水,呢個不單無呢個情況,而且炸得半熟所以鮮味十足,嫩滑又juicy😋💯亦估唔到配搭burger幾Match幾好食!
裝修依舊用上iconic嘅藍x白工業風🔵⚪️🔵⚪️