2021-07-11 72 浏览
Happy Friday約左朋友去佢公司附近食下野聚下,佢話平日都見呢間野幾多人排隊,所以今日就同佢一齊試下,去到餐廳門口,果然已經有堆人等緊位,好彩我地一早book左位XD意式生帆立片 柚子胡椒汁 我地嗌左個冷盤,個汁酸咪咪,配帆立貝片食起黎都幾清甜,整體都幾清爽開胃。沖繩唐揚魷魚 配七味沙律醬同預期一樣,香口嘅炸皮配上沙律醬一定會係好食嘅,而且食得到D魷魚都幾爽口彈牙,不過分量就略嫌唔算多。三文魚親子鹽昆布炒飯呢個飯真心一定要嗌,個飯撈埋d半熟嘅蛋漿,食落口感多變化,d配料食落有咬口,而且個飯好香,為左呢個飯下次都會再幫襯。焙茶餡蜜芭菲茶味非常香,而且有好多唔同嘅配料,芭菲味道清香,唔會太甜,作為收尾唔會太滯。

意式生帆立片 柚子胡椒汁

沖繩唐揚魷魚 配七味沙律醬