樂富呢個地方俾人印象一直以來都冇咩好野食,今年開左間西餐廳,格調唔錯,空間又夠大,係幾吸引的新餐廳。Book 左晚上8pm入座,服務員個態度好好,安排入座流程好順。睇drink menu, 俾我無意中見到有款西班牙手工啤係由米芝蓮名廚釀製的,仲要被喻為葡萄酒以外最佳既佐餐酒,價錢唔貴,$70一枝,即刻點左黎試試。酒既味道好清新,手工啤多數比較苦,但呢款手工啤竟然冇苦味,果味好重又唔會太甜,用黎佐重口味既餐點最為合適。餐點方面我地叫左個黑松露手工意粉,黑松露真係刨出黎一片片咁,味道濃郁而且入口唔會太漏,岩岩好,配埋手工啤又出奇地夾。海膽忌廉手工意粉都唔錯,有驚喜,令原本唔中意食海膽的媽媽都話呢個意粉好好味,夾完再夾,食唔停口。最後點左個辣肉腸pizza, 個pizza皮整得好好,唔會乾,大量芝士配辣肉腸味道好好。屋企人都大讚呢到咩都好食,令人有驚喜。4人晚餐叫左二個意粉,一個pizza, 兩個飲品,加一服務費都只係$600.我覺得好鬼抵。

餐點方面我地叫左個黑松露手工意粉,

屋企人都大讚呢到咩都好食,令人有驚喜。

黑松露手工意粉
海膽忌廉手工意粉