一直都想試尖沙咀達人包車,但都未有機會,今日終於食到佢既銅鑼灣分店真係好正呀!!一坐底,超nice既韓國員工即刻送上配菜款款都好開胃第一道餸係調味炸雞熱辣辣放入口真係好正!咬落去啖啖肉,皮脆肉嫩啲肉好嫩滑,一啲都唔韌!肉汁加埋特製既醬汁,酸酸甜甜,夠哂juicy下次一定試埋其他味既炸雞!第二道餸係海鮮蔥煎餅賣相非常吸引呀!金黃色煎餅加上豐富海鮮個餅唔會好厚粉,粉既份量控制得好好。海鮮亦好足料,蝦、蜆齊哂建議點埋個豉油,因為會更香口!第三道餸係炸蝦手卷依個手卷真係勁推介,$68有十二件,抵食又好味!由於餡料多,所以口感好豐富!重點係炸蝦又新鮮又脆卜卜,加埋個勁match既沙律醬,Perfect野飲味道都唔錯(仲要依加既open event 係每位客人送一杯野飲)藍色檸檬特飲好靚達人包車真係值得一試好好味,每碟既份量都絕對足夠俾三個人!下次我會叫多啲朋友妮食,咁就可以試多啲款啦!

真係好正呀!!

一坐底,超nice既韓國員工即刻送上配菜
款款都好開胃
第一道餸係調味炸雞
熱辣辣放入口真係好正!咬落去啖啖肉,皮脆肉嫩
下次一定試埋其他味既炸雞

第二道餸係海鮮蔥煎餅
賣相非常吸引呀!金黃色煎餅加上豐富海鮮
建議點埋個豉油,因為會更香口!

第三道餸係炸蝦手卷
依個手卷真係勁推介,$68有十二件,抵食又好味!

藍色檸檬特飲好靚

達人包車真係值得一試