呢間韓國菜都幾高質,叫嘅野食全部都好味,有驚喜!裝修都幾有韓國feel🇰🇷🤩大家快啲去支持下💛💛-✨香辣芝士薯仔煎餅 $89呢個煎餅真係必點,一試難忘,食第一啖已經覺得好鍾意🤭 賣相好吸引,面頭勁多拉絲芝士🧀,啱啱焗起熱辣辣🔥 煎餅邊邊位非常香脆,中間帶點煙韌,入邊包住薯蓉而且帶少少香辣,超好味!🥰🥰 下次再嚟一定encore呢個煎餅😜-✨韓式炆牛腩 $88呢個味道好有驚喜,估唔到會咁好味😍😍~ 牛腩炆得好入味,個汁好濃郁,肉質又夠腍身,完全唔會韌,油脂分布均勻👍🏻 有紅蘿蔔、薯仔、紅椒、青椒、洋蔥、冬菇等配菜。相信配埋飯食會超正😆不過因為嗰日都幾飽所以冇叫~-✨青檸芥辣炸雞(半份)$119炸雞半份都算大份,有7至8件,兩個人食絕對足夠🤓 炸雞面頭有層青檸芥末醬同少少芝麻~ 覺得呢個味道幾特別,青檸味酸酸甜甜好開胃,芥末味又幾突出🤪可以一試!
✨香辣芝士薯仔煎餅 $89
✨韓式炆牛腩 $88