2019-09-07
見到有日式店新開,望落格局清新又正面,標榜無味精,無添加,無激素,所以突登來一趟,尤其看中有pancake,荃灣就腳的健康舖頭很小,而且仲要有梳乎厘班戟,不過我本身都唔熟荃灣。anyway 介紹如下叫左個慢煮封門牛柳,本身對牛柳呢個位置一般般,不過黎到發現有驚喜,首先夠林,真係有牛味,我覺得十分不錯,沙律菜是十分新鮮的。加10元升級的牛油果豆腐沙律,牛油果及豆腐都得幾粒,不過沙律菜新鮮。我1230就到左餐廳,本來我打算食完晏就坐一陣直接食pancake,問一問侍應先知原來pancake要3點先有,咁我話睇下有冇能耐坐到3點啦~ 我照食左晏先。食完晏大約坐到2點鍾,侍應走黎同我講話可以提早整個pancake比我,我當刻真係有點感動。她們是有上心的!Pancake上桌都很可愛的,隻碟已經好靚。然而味道就未及flippers同幸福,但在這間餐廳的每一個方面如地方,細節,服務,誠意,已經大大加分了。叫左杯檸檬梳打,黎到係紫色的,十分夢幻,欣賞了很久才品嚐。
叫左杯檸檬梳打,黎到係紫色的,十分夢幻,欣賞了很久才品嚐。