2009-08-26
早知道有這間人氣的 "便所" 餐廳 , 覺得好得意, 早已經想去試試 , 但每次都怕人多要等好耐, 終於星期日下定決心上去 , 點知都唔洗等, 即時有位可以入坐.入到餐廳 , 最初都覺好特別 , 周圍好多馬桶, 尿兜, 好新鮮 坐在馬桶上打開本餐單, 選擇唔多, D 食物除了甜品外 , 其他都唔算吸引 , 只是得幾款日式麵 , 焗飯意粉 就是盛載食物的器具比較特別 D 姐, 想叫個D又話賣完, 有無攪錯呀 , 只 7 點左右幾樣野都話無 看了好耐終於才落完單. DADDY 點了焗豬扒飯, 用浴缸裝D飯其實唔多, 但佢都食唔完 , 因為味道好淡D飯好干 亞女點個"洗水盆" 肉醬意粉, 好咸呀~~~ 亞仔個"洗手盆" 海鮮意粉, 個樣是四碟中最靚的, 但汁小了D , 比較干身, 不過亞仔說OK啦 我自己個泡菜烏冬都是油麻地, D 泡菜好似咸酸棻咁, 一D都無辣味, 只得咸味, 失望 反而見到隔離枱叫個香蕉船就好吸引了, 個巨型刨冰真是大到嚇親人, 見到D人全都嘩嘩聲仲有幾枱食客忍唔住走去人家到影相.試過一次夠了, 下次再試都只會是下午茶試甜品 , 晚餐就不用客氣了...
幾樣野都話無 看了好耐終於才落完單.
亞女點個"洗水盆" 肉醬意粉, 好咸呀~~~
仲有幾枱食客忍唔住走去人家到影相.
試過一次夠了, 下次再試都只會是下午茶試甜品 , 晚餐就不用客氣了........
埋單時個侍應提點, 用 DBS 星展信用卡簽單, 有九折優惠 , 各位想試的請記得呀.