2017-06-23 383 浏览
朋友揸车过嚟西贡呢边食糖水,因为唔知食乜好,所以求其拣左间,呢间系出边有见到佢贴晒野咁,就觉得应该唔太差,所以入咗嚟,点知原来系伏来嘅,呢个故事就系教训大家食嘢之前要上openrice度睇下,唔好贪方便一坐低,我哋想要Menu ,讲左三次个哥哥仔都唔理我地,真心有啲炆,佢扮听唔到定系唔想理我地?最尾我哋自己去咗拎menu,落单又系佢,跟住又唔系好听得清楚我哋讲乜鬼,其实佢做乜嘢,太眼瞓?杨枝甘露好苦,冇乜芒果味,豆腐花又冇豆味,其实我都唔知自己食紧乜,食到最尾,豆腐花同埋杨枝甘露混和一体,好似饮紧杨枝甘露咁,不过系怪怪地嘅杨枝甘露白雪公主即系以山竹同奶为主嘅甜品,山竹少得可怜,得3、4粒,个奶几好饮,同埋好似有啲jelly咁嘅嘢,几有咬口,尼个算正正常常以呢个价钱,我唔会再试啰

杨枝甘露豆腐花

白雪公主

以呢个价钱,我唔会再试啰