餐厅: 熊拉麵 (蘇杭街)
资讯:

2019-03-30 379 浏览
睇過啲食評都好似幾好咁,所以決定入去熊拉麵試試可惜無想像中咁好味,麵質既硬度,我選擇左一般,可惜嚟到既麵,麵質我覺得係比較軟(林左D囉)今次叫咗個招牌熊拉麵,同黑熊拉麵加蛋黑熊拉麵湯底好濃, 火炙肥叉燒都好好味,可惜嘅係麵質太軟,另外,因為我同友人都鍾意食蛋,所以我個黑熊拉麵就加咗蛋啦友人既,招牌熊拉麵,都係果句啦啲麵太軟啦,而豬骨湯底呢,就好濃好好味嘅,食食下突然聽到友人話點解粒蛋咁鹹,我咪即刻試吓囉,唔知係佢地滷水得太鹹,定係咩回事啦,食落就真係好鹹,連我咁鍾意食溫泉蛋既人,都食咗一半就算啦,太鹹同食鹹蛋有咩分別,呢方面好失望而個日式餃子,冇咩特別因為之前睇左食評先入去食,所以期望都幾高,但係食完之後冇想像中咁好,麵質又偏軟,隻溫泉蛋仲好鹹,所以希望佢哋拉麵店可以改善一下
睇過啲食評都好似幾好咁,所以決定入去熊拉麵試試

今次叫咗個招牌熊拉麵,同黑熊拉麵加蛋

而個日式餃子,冇咩特別