2020-05-31
呢間其實我食過超多次😂😂我自己覺得佢晚餐既a la carte係好食啲嘅 同埋佢中環分店都係好食啲既🤭不過因為灣仔間分店好近我公司 所以間唔時都會有同事提議嚟食🙊🙊終於今次我有時間影相啦 因為我個餐黎先 同埋佢呢個意粉排到好似一朵花咁 幾靚😆·香蒜欖油蜆肉扁意大利粉$148我記得佢之前唔係咁貴㗎 但係佢好似加咗價 呢個價錢食意粉我就真係覺得有少少貴啦🙊😂佢個意粉都OK嘅 質感唔錯 不過始終因為佢係就咁欖油 所以會單調少少🤏不過佢個份量係偏細份 我自己一個都食得晒 所以我覺得男仔一定唔夠食食🤭🤭·極黑豚扒配黃梅白酒燒汁$152我覺得呢個相對黎講就比較抵食啦😎但係佢個水準比較參差 有陣時佢會煎得好好食 勁嫩 但係有陣時佢會煎得比較un 所以呢個真係超級睇彩數😂😂😂不過佢個汁係幾好食嘅 幾惹味 而且佢下面個番薯薯蓉超重番薯味 而且好creamy我自己幾鍾意🤤同埋佢grilled左嘅配菜都唔錯☺️·#rbyeat#rby西餐#rby灣仔 #rby中環 #rby尖沙咀·📍灣仔皇后大道東202號QRE Plaza 25樓📍中環威靈頓街2-8號威靈頓廣場M88 17樓📍尖沙咀厚福街8號H8 2樓
香蒜欖油蜆肉扁意大利粉$148
香蒜欖油蜆肉扁意大利粉