2010-04-04 5 浏览
開左咁耐都係第一次幫襯約左個朋友傾計聚舊去o個日落緊雨, 所以朋友未到, 我自己都入左去等住先一行到入去, 完全冇人serve係完全冇!水吧一大堆人, 樓面得一個waitress執緊野咁我咪望住佢, 睇下係自己揀位坐, 定會唔會有reserved左唔坐得佢眼尾都唔sau下我咁我好無奈咁望向水吧, 佢地示意我自己坐, 我咪話2位, 之後坐lor坐低左, 個waitress俾左1杯水同menu我, 之後我話我2個人, 佢就keep住黑口黑面"飛"杯水黎我幾驚會倒瀉~之後到佢落單, 語氣又係掘雷搥, 連我個frd都覺得無奈我地食左煙肉意粉+all dat breakfast我本身係想去食cake架, 但係o個日得4款(3:00pm之ma, 有一款淨返一件)冇一件o岩胃口先食all day breakfast一般味道, 唔係好味唔係難食咁lor咁計上黎, 我就覺得貴, 唔抵食~除左貪佢裝修得靚d可以同朋友影下相, 應該唔會再去
開左咁耐都係第一次幫襯
約左個朋友傾計聚舊
去o個日落緊雨, 所以朋友未到, 我自己都入左去等住先
一行到入去, 完全冇人serve
係完全冇!
水吧一大堆人, 樓面得一個waitress執緊野
佢眼尾都唔sau下我
我幾驚會倒瀉~
之後到佢落單, 語氣又係掘雷搥, 連我個frd都覺得無奈

我地食左煙肉意粉+all dat breakfast
冇一件o岩胃口先食all day breakfast
一般味道, 唔係好味唔係難食咁lor
咁計上黎, 我就覺得貴, 唔抵食~

除左貪佢裝修得靚d可以同朋友影下相, 應該唔會再去