2007-11-26
星期日夜晚諗住去酒樓食任食火鍋.點知度度都冇位.最後就黎左呢度..環境呢度一定係唔好嫁喇.地方又細.不過依然都係好多人黎!我地叫左個豆腐清湯底.湯底真係幾清..d豆腐好好味.唔錯!蟹子墨魚滑: ok啦.都唔係好特別姐~同落食墨魚丸差唔多!不過就成$50幾蚊..鮮蝦雲吞: 好大舊..好足料.幾好食!肥牛: 叫左最平果款肥牛.不過我唔食牛既.聽佢地講好似話唔好食!我諗一分錢一分貨啦~蝦: 男朋友話呢d唔係白灼蝦果d蝦.係海蝦.所以冇咁好食!生蝦刺身叫左好耐先黎.一黎到見到d蝦頭竟然仲識郁..果然夠生呀!食落都唔錯既..另外仲有三寶丸..西洋菜..九菜餃..芝士腸..呢度正常野.唔會差得去邊!蘆薈汁($20一渣): 幾好飲.又有蘆薈粒係入面..不過呢個平時係超市都買到!最後佢會奉送果盤.有西瓜同橙.d西瓜切到簿到成張紙咁.不過佢有埋話梅粉俾你.可以整埋同d西瓜一齊食!埋單三個人:$490..
我地叫左個豆腐清湯底.湯底真係幾清..d豆腐好好味.唔錯!
鮮蝦雲吞: 好大舊..好足料.幾好食!
蝦: 男朋友話呢d唔係白灼蝦果d蝦.係海蝦.所以冇咁好食!
埋單三個人:$490..