2020-05-18 556 浏览
去到大概有4-5個人排我地前面,等左20分鐘之後發現有人遲過我地黎但直接入去買野食跟住坐低左,我地入到去問原來係要自己搵位,但餐廳外完全沒有指示,沒有店員幫手,白等左20分鐘。 入到去非常逼夾,好混亂,店員唔係好知自己做緊咩,我地企係入面企左10分鐘先有人幫我地落單,到有位之後坐左接近14分鐘都無人執檯,要叫佢先會執,好啦,千辛萬苦終於叫做settle down,點知,等左45分鐘佢先同我講我叫既薯條無貨,叫我轉另外一樣,再等多15分鐘野食先到,邊有一間餐廳係比完錢後要等1個鐘先有野食。至於野食,我叫左佢個招牌軟殼蟹包,另外叫左個牛肩包同炸雞粒,個軟殼蟹包係唔錯,價錢合理,但個牛肩包就麻麻,死鹹,好似有d夾硬整道菜出黎,而個雞粒就勁厚粉,食唔到雞肉咁濟。總括而言,排隊方面指示真係要改善,指示非常唔清晰,野食得個軟殼蟹包值得食,同埋等食物既時間真係太誇張耐, 前後等左90分鐘先食到個包

2020-05-18