2012-10-21 23 浏览
今日同老公拍拖行到中環諗住試下蘭芳園。。點知真後悔,入到去12點左右,唔洗等,俾佢安排左坐六人枱,其他4人都係遊客,一剛低就係咁催落單,本來只想試下奶茶同咖啡,但睇到最低消費$20位,都算,嘢食唔算多但都要諗下嫁,又催,驚死你唔落單阻住佢個位。叫左兩個餐,公仔面餐,最普通不過的東西每人44,都算!最火係個女伙記,佢攞住成手食物,有三個餐,其中一個餐係旁邊的遊客(講普通話),係咁問個餐係邊個,我見無人應佢,可能人地唔明佢講咩,我好心同佢講「個包係隔離個女仔」點知仲要俾佢話:出聲講啦,唔好淨係喺度手指指!」立刻一肚氣。。食物普通過普通,可以說是差,喇沙米淡到丫,我老公叫左個撈丁,其實不外如是!食物選擇又唔多,餐牌一頁紙show晒!仲有啲係早餐、下午餐!佢地啲服務態度的確唔掂,唔會再食!雞扒喇沙米近乎無味,雞扒好燶,半份多士好普通,奶茶還可以;牛肉撈丁加蔥油,好重味好腻,其他無咩特別,可說是唔好食,46(加凍飲)個咁嘅午餐同呢啲服務態度唔值呢個價!

立刻一肚氣。。
佢地啲服務態度的確唔掂,唔會再食!