Mugitamago Beef Sukiyaki✨Couple Set🥢✨..黎到觀塘 APM,一定唔少得行一田🛒🛍🛍。入面林林總總既貨品,真係好岩我呢個思奶仔👻,悄悄告訴你。。我真係幾鐘意行超市架😝 哈哈。行到攰,呢度都有唔少熟食檔可以選擇,見到一間🥚麥玉子🥚,專吃蛋既餐廳,就趁離開前醫一醫肚吧。.ll $158Mugitamago Beef Sukiyaki Couple Set簡簡單單吃個2人套餐🍽,已經有:吉列豬扒🐽、炸雞🐥、玉子燒🍳、燒野菜牛肉🐮、麵豉湯🍲、白飯🍚🥢。.一個餐就已經有齊:雞牛豬蛋✨,超級豐富。原味玉子燒嫩滑,其他亦好下飯,簡單吃個便飯,超市內都可以來得悠閒。..ll $16最後想喝喝花茶,無糖花茶 更顯清爽。來到觀塘APM,想來個輕食❓不妨來吃個麥玉子喔。..×××××ש觀塘觀塘道418號創紀之城五期(apm)地面低層一田超市..

l[麥玉子 牛肉壽喜燒2人餐]l $158

l[有機黑烏龍茶 (黑) / 有機茉莉花茶 (粉)]l $16
最後想喝喝花茶,無糖花茶 更顯清爽。

來到觀塘APM,想來個輕食❓不妨來吃個麥玉子喔。
×××[麦玉子 -Mugi Tamago]×××
©觀塘觀塘道418號創紀之城五期(apm)地面低層一田超市