2018-12-05 502 浏览
同屋企人去睇燈飾,順便喺尖沙咀搵野食。以前好興黎呢度食,而家少咗好多人。平日夜晚根本唔會坐滿。我哋四個人坐梳化卡位。室內環境陰暗,好好情調。侍應指定招呼某幾檯,仲會報上名字,所以都會好盡責,好好禮貌。提供暖水同加水都好快手。特色加州墨西哥烤薄餅($268)。非常足料,有雞同牛油果,仲有拉絲芝士同蕃茄。唔會太鹹,分量大適合多人分享。炸洋蔥圈($98)。分量算多,炸漿厚薄適中,香口嘢實好味。經典燒排骨($368全份)。排骨偏乾同鞋。問店員攞咗醬汁後即刻好味道提升。我哋無仔細睇到餐牌,原來佢跟埋兩球薯蓉同雜菜,其實幾抵食。新奧爾良海鮮飯($280)。有一大嚿醃得好好味嘅魚柳同幾隻蝦仁,最好味係配埋個芝士蘑菇黑松露意大利飯。下次必叫。總結係,雖然價錢好似有啲貴,但分量夠大,質素都唔算差,值得再食。

炸洋蔥圈($98)。分量算多,炸漿厚薄適中,香口嘢實好味。