2019-01-22 4138 浏览
係YouTube 上面見到某飲食界既YouTuber 幫佢 賣廣告 見佢講到咁平 又多選擇就 膽粗粗咁book位去試下啦。我地原本係book6位既,但之後因爲有朋友會一齊所以加多左位 同埋有同行友人呢個月生日,生日可以有全枱88折優惠,所以之後就再打電話黎改返個booking,黎要發現根本無幫我地改,仲要俾張6人枱我地7個人,加上本身張枱已經好窄,變相逼上加迫 坐得非常唔舒服,而且啲staff係好唔耐煩 好無禮貌既,啲餐飯 食之無味。🔽食物方面如廣告所講 呢度有放題 打邊爐同韓燒 就好似食緊自幫餐咁。事實係呢度主打係韓燒,有好多種好類似既醃製肉 加工肉咁俾你燒;放題方面 其實只有個刺身位 俾你拎得果幾項選擇既刺身,好似蝦 三文魚 希靈魚等既刺身,啲刺身既溫度唔冷既 偏近常溫。仲有幾樣炸物同熟食,炸物正正常常 都仲幾熱既 溫度keep到 都唔錯既 ,但係啲熟食就焗住 焗到見到都唔想食。打邊爐都只係俾個好少既鍋仔你 有三樣湯底選擇 但湯底味道偏淡 火鍋配料主要都係靠用韓燒既 材料。佢地除左一黎送上既小錦盒既肉質素好啲之外 其他都好一般既醃肉。🔽飲品方面係佢地做得最好 選擇多 有啲酒類 例如

🔽

飲品方面係佢地做得最好 選擇多 有啲酒類 例如hoegaarden 等任食 呢方面就幾唔錯啦。

🔽
但總結黎講坐位太窄 油煙大,店員無禮貌 價錢唔算平 同埋樣樣有但一無是處黎講 就真係好難有下一次。