難得明天返短放假當然要搵間任食之餘質素高價錢可以接受嘅餐廳,朋友即時推介了這裡,位置就腳銅鑼灣港鐵站C出口行2分鐘左右就到交通十分方便!一出升降機就見到個餐廳招牌,內裡座位闊落主要都係卡位,今晚望望餐牌選了最靚嘅尊貴A5日本和牛放題,選擇最多,加埋樣樣都可以點計落個價係最抵食!全部都係用qr code 落單快捷方便清晰,第一輪嘅燒肉是落單後隨之而來,有朋友推介嘅生猛海鮮,當然還有分類清晰嘅和牛,只是賣相已經可以給你打卡一番!A5和牛嘅質素會見到牛肉上嘅雪花紋分佈均勻,有啲會特別多例如熊本A5和牛嘅牛肩胛,牛脛脊在火爐上燒十分惹火,入口超級軟熟嫩滑肥美!除了有A5級嘅和牛可以不停追加外,而朋友點嘅海鮮拼盤,有大大隻即開嘅超肥美大隻嘅蠔、大大隻又彈牙嘅扇貝、用了松葉蟹蓋、日本蟹膏、鵪鶉蛋、蟹子做成嘅甲羅燒,真心一個爐真係唔夠用😜🥰而餐牌內食物種類之多有新鮮刺身,落單即炸嘅炸物,都係十分推介之選,除此之外亦十分喜歡哩到嘅菠蘿,燒完入口多汁鮮甜,時間內真係好忙地不停燒,飲品亦係自助,我就飲了這裡嘅冷泡茶,清新解膩,啱晒今晚不停燒完入口嘅肥美和牛,去清解一下😘最後還有movenpick 雪糕,真

除此之外亦十分喜歡哩到嘅菠蘿,燒完入口多汁鮮甜,
時間內真係好忙地不停燒,

最後還有movenpick 雪糕,真係完美嘅組合!