2021-11-14
有一日心血來潮想去食雞翼即刻約齊朋友去訂位。咁我哋8個人就選擇左10款雞翼嘅放題。其中我覺得最辣,最過癮嘅就係死神雞翼口味。因為係放題,野飲方面都係任叫。如果飲酒㗎話就要食嗰一款$298既放題。個一隻就全部雞翼口味都有嘅。講返呢個十款口味既放題先。隻隻雞翼都醃製到出神入化,非常之入味。比較上,芝士味嘅個隻比較易入口亦最溫和。如果想食多啲雞翼又消下滯就建議飲檸檬茶。蒜香個款同埋黑椒味,喺食完死神雞翼之後再食會感覺上更加辣。檸檬汁會令到口感更加清新。如果想食油炸食物嘅同時都有Fresh嘅感覺可以滴少少。蒙古味個隻雞翼係最特別。口感好多變化,外脆內軟,有少少似食大陸串燒個種感覺。好有外域風味。十款雞翼呢隻放題唔包小食,所以我又額外叫多款薯條。薯條本身好大條啖啖都係肉,比起5 guys, Burger King 更加足料。配埋松露醬,更加juicy.如果大家想任食小食要叫$298個款放題啦
蒜香個款同埋黑椒味,喺食完死神雞翼之後再食會感覺上更加辣。
如果大家想任食小食要叫$298個款放題啦