2019-07-10 242 浏览
有frd見到呢間大圍新開分店做緊試業優惠半價,於是決定成班frd約去gathering。果日Frd先到落住order先,一去到見到呢盤野震左個驚!!嘩隻帶子大隻到呢!!4個人食哂呢盤都幾係野🤣🤣🤣而呢盤就係for BBQ,無得任食既,不過老實講,一盤有哂龍蝦、帶子、牛肉、豬肉、羊架、串燒、成隻燒春雞,有得比我refill都不了因爲飽了🤣而同一張枱另一邊就係任食邊爐,可以online落單,不過system就偶爾神神地,大致暢順。有部分食物要另外加錢,但大多數都唔洗,連蝦同蜆都唔洗另外加!肉類就更加唔洗太多野食燒足2個鐘🤣🤣🤣大大隻帶子🤤食到最後梗係食甜品!!當日有雪耳同紫薯西米露2款糖水,另外近廚房右手仲有個area有更多飲品選擇同埋有湯同雪糕機,最重要既係呢間放題竟然有燕窩!!!係啊燕窩都係任食嫁!!!唔係飲冰糖水入面真係有料到嫁!!啖啖都係燕窩啊!第一次食邊爐放題有燕窩!!除左燕窩,紫薯西米露都好高質!!食落好香紫薯味!食到最後就算飽都要refill多碗超正😍至於雪糕,我覺得少少地過下口癮就ok,唔算好突出,風頭比其他甜品蓋過哂🤣我同班frd 2個鐘一路食一路嗌抵呢餐每人先200幾炸

太多野食燒足2個鐘🤣🤣🤣

大大隻帶子🤤

我同班frd 2個鐘一路食一路嗌抵呢餐每人先200幾炸😍但最好check清楚仲有無做緊試業優惠先,原價好似都要400幾一位。