2021-09-05
好味既牛絕對係百食不厭,出街食牛可以自己親自控制生熟度更加係難能可貴,近期都多左好多石板燒牛既餐廳,但未必個個friend 都鍾意自己落手,所以去間多元化就更好,吉列牛忌廉烏冬專門店就係不二之選普通石板燒牛好多,但生牛柳先以吉列形式炸左外皮再上碟比客人自己燒真係少有,咁樣又可以食到吉列風味,又可以自己控制生熟度,一人一份,唔夠熟又可以再煎🤣真係好食客friendly, 吉列牛既吉列皮薄薄,再配埋好juicy 同淋滑既牛柳,鍾意點醬又得,唔點也得,得左! 如果一人食哂成個定食都幾full , 塊吉列牛份量一啲都唔細,足砰👍🏻另一主打菜當然係忌廉咖哩烏冬,可揀牛/雞,我哋繼續揀牛,上枱時成碗都係忌廉,見到一圈圈既忌廉,試左一啖,好滑,用筷子🥢一夾下面既咖哩烏冬,好煙韌彈牙既烏冬就sir 入口,裡面既牛係牛柳粒,都係好淋的,忌廉令咖哩更嗗口,成碗湯濃稠度非常好👍🏻,不稀不杰,飲落去好舒服雞軟骨餃子🥟中規中矩,4隻長形餸子都係飽滿既
雞軟骨餃子🥟
中規中矩,4隻長形餸子都係飽滿既