1K
依間係港威既人氣酸菜魚店,晚晚都大排長龍,食好野真係要等下😋用藍色為主,呈現出魚同海洋既感覺。姚姚酸菜魚拼水煮牛肉通常酸菜魚同水煮牛肉一叫都已經係二人份,所以一餐只能食一樣,但依度居然有酸菜魚同水煮牛雙拼!簡直係為食人士既恩物,一次滿足兩個願望。鍋下有小蠟燭保溫,整鍋份量好大,造型賣相都幾矚目。水煮牛湯底少麻少辣,濃香惹味,牛肉腍滑入味。仲有芽菜同寬粉都索哂湯汁精華,好味😋酸菜魚片一口一塊滑溜魚肉,酸菜食到口水係咁流,辣辣地,正😋大盆花菜有驚喜,麻辣味重加上蒜香味突出,加埋五花肉肉炒,油香豐富,花椰菜沾滿肉汁同麻辣汁,惹味指數不輸水煮牛肉!朋友都忍唔住叫番碗飯送。姚姚脆奶炸鮮奶做甜品,外皮酥脆內裡軟滑,咬落去立即有香甜牛奶香。多多桃膠椰奶有椰香唔太甜,像到粒粒口感既桃膠,如果椰奶質感可以再濃厚d會更好。係海港城晚餐賣單600蚊都唔洗,可以食齊酸菜魚,水煮牛,小菜,甜品同野飲, 好抵!

用藍色為主,呈現出魚同海洋既感覺。

姚姚酸菜魚拼水煮牛肉

鍋下有小蠟燭保溫,整鍋份量好大,造型賣相都幾矚目。

酸菜魚片一口一塊滑溜魚肉,酸菜食到口水係咁流,辣辣地,正😋

大盆花菜

姚姚脆奶
炸鮮奶做甜品,外皮酥脆內裡軟滑,咬落去立即有香甜牛奶香。

多多桃膠椰奶