呢排天气咁冻,个人成日都手脚冰冷,系时候又要食番d暖笠笠既野驱下寒、暖下胃😜小朋友先做选择,秋冬必备既羊腩煲、鸡煲、打边炉我都想食,点算好🤣好彩九龙城有间餐厅可以满足哂我呢几个愿望👍🏻👍🏻佢入面有个限时100 分钟既放题本身$399 一位 ,而家做紧买一送一,人均都只系2百蚊咋 🤣呢100分钟内可以无限追加古早秘制羊腩煲、台式麻辣鸡煲、台式南乳猪手煲之外,仲有其他火锅配料、台式小食同甜点都系可以任食加多几十蚊仲可以享受埋台式饮品任饮添👍🏻真系超抵👍🏻今日既主角:✨秘制古早羊腩煲✨煲入面既羊腩系采用严选过既纽西兰羊,羊膻味唔太重,全部大大旧啖啖肉;食落胶质丰富,肉质紧实有弹性得梨完全唔韧👍🏻焖到好够火候入哂味;仲要唔肥唔瘦啱啱好👍🏻汤底仲用左台湾江记既豆腐乳同竹蔗调味,腐乳味好浓之余又带d甘甜味,滋味到冇得弹👍🏻👍🏻✨台式香辣鸡煲 ✨呢个鸡煲系用左秘制麻辣酱加上新鲜三黄鸡、洋葱同指天椒煮成;鸡肉鲜香嫩滑好入味;佢个麻辣酱麻辣兼备、唔系死辣个种,食落几过瘾,超惹味👍🏻其他可以无限追加既食物包括有:美国肥牛、台式芋头条、士林盐酥鸡、一口麻辣鸭血、白萝卜、莴笋、澎湖花枝丸、万华街小碗蚵仔卤肉饭

加多几十蚊仲可以享受埋台式饮品任饮添👍🏻真系超抵👍🏻

今日既主角:✨秘制古早羊腩煲✨

✨台式香辣鸡煲

其他可以无限追加既食物包括有:

美国肥牛、台式芋头条、士林盐酥鸡、一口麻辣鸭血、白萝卜、莴笋、澎湖花枝丸、万华街小碗蚵仔卤肉饭、爆汁贡丸、秘制冰豆腐、西洋菜、唐生菜、娃娃菜、新鲜腐竹、台式水饺、阿宗面线配阿宗辣椒酱、台式仙草手工芋圆…⋯种类都几丰富😀

而家出街剩系食煲羊腩煲都几百蚊落楼啦,所以呢个价钱可以任食到咁高质重料既羊腩煲之余,仲可以任食埋鸡煲火锅配料同台式野,真系抵到爆😍食完之后真系好满足,当堂成个人都暖哂☺️

临走既时候见到佢地而家仲有埋新年聚会唔少得既盘菜可以订,价钱唔贵、料又多,睇落好吸引🤩;等我都订番盘同屋企人开心share先😚

🎑等等HEA

📍九龙城福佬村道41号地舖