2018-04-30 134 浏览
已經唔係第一次黎啦,皆因呢度可以一次過實現哂我三個願望,有得食,有得自己燒野食,仲有好多唔同種類既食物任我揀一入餐廳就有個沙律吧、甜品、冷熱飲品、熟食都可以隨意拎呢個就係出面拎既,有蟹柳、螺肉、栗米、蟹籽、中華沙律,仲有壽司添,如果太肚餓既朋友,真係可以拎出面d野食食住先炸物依舊出色,炸粉簿身,又唔油,仲有蟹柳、翠玉瓜、冬菇、蝦、南瓜等等野食既選擇真係好多款,全部都味道正常黎到磯燒部分,我地叫左一大盤海鮮仲有蔬菜我地開頭自己燒,但始終食落味道係爭d,連d 店員都睇唔過眼要幫手燒其實店員得閒都會幫我地燒既,因為佢地都擔心有d客唔識先,想學點燒都可以,佢地都好樂意教點燒先好食D蝦就係佢地燒架啦,多汁唔乾身,仲加左d調味料調返d鮮味添原來魷魚都好快熟,另一種煮法,另一種體驗連貴妃蚌都有得食蟶子都有加埋個蟹粥作結尾,好滿足
一入餐廳就有個沙律吧、甜品、冷熱飲品、熟食都可以隨意拎
野食既選擇真係好多款,全部都味道正常
黎到磯燒部分,我地叫左一大盤海鮮
仲有蔬菜
D蝦就係佢地燒架啦,多汁唔乾身,仲加左d調味料調返d鮮味添
原來魷魚都好快熟,另一種煮法,另一種體驗
連貴妃蚌都有得食
蟶子都有
加埋個蟹粥作結尾,好滿足
2018-04-14