魚生刺身,酸菜魚,火鍋放題,三款一次過食到,真係超正😚。 首先未開始進食前先上一煱熱水供餐具清潔,非常衞生,食得安心。 四小碟出場,特別喜歡黑松露蝦多士,蝦膠彈牙多士夠鬆脆配埋松露沙醬,香味非常,麻辣雞腳,辣一辣味蕾,夠醒神。 再上六款刺生(生蠔,油甘魚,帶子,三文魚, 北寄貝,甜蝦),非常吸睛,十分鮮味。 跟住大大窩酸菜魚,窩裡除了有嫩滑魚肉及辣味十足酸莱外,還有水晶粉及魚腐。 中場飲樽冰糖燕窩潤一潤先,到呢刻肚子已感覺有小小飽添😛。 最後上埋火鍋,以芫茜皮蛋做湯底,火鍋配料無限任點,有豬,牛,蔬菜拼盤,响鈴,芋頭, 韭菜餃,墨魚丸, 蝦丸及魚皮餃; 至於海鮮類,只限一次, 當中有大蝦,鮑魚,帶子,墨魚,扇貝和沙白,食材夠新鮮,真係無得輸,食到肚突突😋😋😋。 還有大量飲品款式任擇,甜品有杯裝雪糕,5款味道任揀,我擇至愛的沖繩海鹽雪糕。 今餐真係好食又抵食,侍應招呼又好,超讚!
魚生刺身,酸菜魚,火鍋放題,三款一次過食到,真係超正😚。

中場飲樽冰糖燕窩潤一潤先,到呢刻肚子已感覺有小小飽添😛。

今餐真係好食又抵食,侍應招呼又好,超讚!