2017-09-18 628 浏览
今日我地一行3人去食,開咗舖咁耐第一次去,入到去唔使等位,就坐咗係近水吧嘅四人座位,一去到就有前菜,但係因為我哋唔食酸菜,所以就同佢講唔要,如果唔係就要加$9。今次冇影相,主要係想分享下佢地既服務質素,眼見大部份都是女性,我哋進餐時,佢哋三五成群喺度大聲傾計,比較嘈,影響環境,之後無啦啦食食吓,就走來話同你收起啲嘢先....佢哋茶位提供嘅只係得蕎麥茶,但飲落去啲水一浸味,好難飲,完全都唔係嗰回事。結帳係去櫃檯買單嘅,同收銀員講話啲水好難飲,問佢地有冇預先過濾啲水,一口答我地 「唔知呀!你問我都冇用!」什麼態度呀....😒😒😒今晚叫左五款菜式,其中生煎包的口感只係一般,同上海小南國不能相比。

2017-09-18