2016-08-31 2157 浏览
星期天, 過了觀塘搵食, 好幾間樓上餐廳都唔開星期日. 後來醒起呢度, 望吓餐牌, 望吓入面都幾好, 就揀了! 其實最主要係我搵食搵到超肚餓了😜坐下來, 分別揀了南瓜汁雞柳扁意粉, 同埋黑松露雜菌天使麵, 兩個都係餐包一杯嘢飲... 南瓜汁扁意粉到先, 賣相不錯! 跟住另一個到埋, 煮法就覺得一般呢! 似烚熟跟住放一小堆黑松露醬係面就算... 點知一食, 得一點味道, 總係覺得無落調味🙄 跟住女友食埋個松露天使麵... 一樣! 唉! 終於要自己調味! 都唔知係忘了落調味定係煮成咁🙄🙄餐要熱咖啡... 叫餐飲時, 那個侍應...唔相做唔好做啦...唔想應我之餘, 仲黑口黑面咁. 其實帶位個個都已經無笑容㗎喇, 雖然無加一啫, 都唔洗咁卦🙄🙄🙄後記- 食完無耐我就肚痛了, 都唔知關唔關事. 點都好, 食物無味, 服務態度差, 已經給一個大交叉! 不會再來!

南瓜汁雞柳扁意粉
黑松靈天使麵