(非会员)
2010-02-23 101 浏览
同一班朋友搵緊地方BBQ, 因為新年一直好凍, 所以唔想去D好空曠的地方, 最後有位朋友上網搵到Nutrition@Cafe, 見放上網的相片地方都好雅緻, 最終就決定左呢間, 諗住到時凍都有室內地方 ......到左當晚, 去到樓下見到要行上一條又直又窄o既樓梯, 一路行感覺似去左爬山, 上到去話BBQ係上天台 (一直以為係露台位燒, 隨時可以返入室內), 呢樣都算啦, 係自己誤會啫, 最差係佢咃既服務同食物, 食物味道一般, 選擇又極少, 比她們在網上的餐單呃左, 少了很多食物, 問D職員佢咃答老闆無ORDER, 咁即係如果老闆無ORDER食物, 去到隨時乜都無得食 食物食完又無人refill, 次次都要我咃行落去叫佢refill $138仲要加10% service chgs, 無service提供的地方但要收service chgs 當日丸類的食品又雪到結哂冰, 燒成半個鐘都食唔到, 得4個鐘時限, 個爐又細, 但係燒一串丸已經用左半個鐘 最後評語係, 呢間Cafe無下次

最後評語係, 呢間Cafe無下次
2010-02-20