2020-02-10
茶餐廳2.0 (黃大仙).⚜️鮮飽魚石窩雞煲⚜️$118.鮑魚有成四舊,全部𠝹開左令佢更入味,雖然唔大隻但好有咬口,雞肉都好嫩又好入味!.⚜️蒜蓉焗蝦配豬仔脾⚜️$128 Set Dinner.Dinner Set有埋餐湯,蒜蓉焗蝦有兩大隻,好香蒜蓉,再加三隻豬仔脾,可選配意粉🍝飯或薯菜!.⚜️芒椰派對⚜️套餐加$20.幾時都覺得芒果加椰香係唔會輸嘅配搭,套餐加特飲另加$20就可以,加一杯2人share! 唔飲特飲就不用加錢(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎).⚜️法式焗田螺⚜️$25.好平六七粒田螺先$25!個底仲有薯蓉(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) 不錯!.環境:⭐️⭐️⭐️⭐️味道:⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️.📌 茶餐廳2.0 (黃大仙)黃大仙睦鄰街8號現崇山商場地下G1-G2號舖.—————————————————————-#hkig#hkigfood#hkfoodie#foodie#food#food#foodstagram#hkfoodlover#hkdaily#foodiehk#foodig#foodlife#hkfood#hkfoodblogger#hkgirl #foodporn #黃大仙美食#茶餐廳2.0
⚜️鮮飽魚石窩雞煲⚜️$118
⚜️蒜蓉焗蝦配豬仔脾⚜️$128 Set Dinner
⚜️芒椰派對⚜️套餐加$20
唔飲特飲就不用加錢(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
⚜️法式焗田螺⚜️$25
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️
味道:⭐️⭐️⭐️⭐️
服務:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️
📌 茶餐廳2.0 (黃大仙)
黃大仙睦鄰街8號現崇山商場地下G1-G2號舖
—————————————————————-