2012-07-27 346 浏览
嚟五楼厨房吃咗几年.记得第一年订佢个Sunday Brunch要成年.今年等咗9个月就有位,真系快咗好多.可能同依家要系会员先至有得订有关.个人最钟意吃系佢嘅黑毛猪,猪嘅肥膏刚刚好,个边有少少焦,口感非常好.可惜呢道菜冇得任吃.朋友就拣左Prime Rib Eyes,炭烧味好重,仲有d韧,不是我杯茶.另外,佢个红酒和牛利,好谂,肉汁又香,真系好好味!佢嘅海鲜都好丰富,除左有青口外,大虾都好大只,非常新鲜!薄饼更加系我嘅至爱.最后梗系甜品!拿破仑虽然依然非常好味,但系今年个size就小左很多,冇得尽兴总括而言,以三百几蚊吃个Brunch虽然唔平,但系佢地真系比d quality嘅野你食,都OK 啦.不过,见佢地size越来越细,都唔知可以维持到几耐

个人最钟意吃系佢嘅
红酒和牛利,好谂,肉汁又香,真系好好味

佢嘅海鲜都好丰富,除左有青口外,
大虾都好大只,非常新鲜!
薄饼更加系我嘅至爱.

最后梗系甜品

黑毛猪
Pizza
等候时间
5 分钟 (堂食)
黑毛猪
Pizza