餐厅: Green Waffle Diner (擺花街)
资讯:

2022-12-14 8 浏览
星期日同埋阿仔一家人出街食早餐連午餐,有咗小朋友之後,出得嚟巳經11:00幾,老公提議去咗呢一間餐廳食,喺門口見到都算多人,但好快有得入座,我收起bb車,侍應已經好快安排咗一張小朋友👶👶高椅畀佢坐,👶👶 佢好興奮,可能第一次來。。。 😀勁量早餐 Lumberjacks Breakfast😀美式勁厚車打芝士鑊仔通心粉 Mac Cheese Skillet😀咖啡 個早餐非常之豐富, 有灑滿糖霜嘅大大塊格仔餅,口感外脆內軟。又有兩團卷到好似玫瑰花嘅煙三文魚。半煎炸嘅脆邊煙肉, 非常香口。三合一嘅流心太陽蛋,整得好靚。又有兩條英式腸仔。份量啱曬一家三口食😋😋😋😋 侍應好貼心,上餐時已經畀多個碗仔畀bb👶用🍽。。。 嗰個通心粉,佢用生鐵鑊上, 所以然後啦,啲芝士好似用溶岩般。 通心粉軟硬適中,bb👶一口一條,唔使同佢剪。。。 爸爸買咗個咖啡,一邊食一邊嘆佢嘅報紙👍 咖啡香濃撲鼻💗💗💗我就湊緊小朋友唔飲得啦。。。 食物質素(5個🦴為滿分)🦴🦴🦴🦴🦴 服創意指數(5個🦴為滿分)🦴🦴🦴🦴🦴 服務指數(5個🦴為滿分)🦴🦴🦴🦴🦴

😀勁量早餐 Lumberjacks Breakfast
😀咖啡

侍應好貼心,上餐時已經畀多個碗仔畀bb👶用🍽。。。
爸爸買咗個咖啡,一邊食一邊嘆佢嘅報紙👍 咖啡香濃撲鼻💗💗💗
我就湊緊小朋友唔飲得啦。。。
食物質素(5個🦴為滿分)
🦴🦴🦴🦴🦴

服創意指數(5個🦴為滿分)
🦴🦴🦴🦴🦴

服務指數(5個🦴為滿分)