2019-03-05 62 浏览
晚市精選四人C餐一家四口勁貪心,叫左$998(加一)四人餐🤣🤣小菜款式實在太豐富,叫呢個餐就方便我哋呢啲有選擇困難症嘅人☺️☺️1️⃣麻油雞湯(半隻)🥰🥰🥰飲第一啖就已經知道係正嘢🤣🤣一定要飲幾碗,不得了2️⃣溫室南瓜🎃炒鮮鮑 呢度最少兩隻鮑魚,佢每隻鮑魚切左四片,好鮮味煙韌,同個醬汁好夾🤤個南瓜出邊係應該有層焦糖?但係一啲都唔會過甜,我覺得似食緊番薯,好味好味☺️3️⃣台式涼瓜炆沙巴龍躉 平時食開清蒸,今次試吓台式啦!😆好鍾意佢嘅涼瓜,唔係落咗好多糖,嗰種甘甜慢慢滲出☺️☺️條沙巴龍躉外脆內軟,雖然佢係炸嘅,但係都食得出佢係新鮮魚,好味道!4️⃣翡翠松子蝦仁 🍤西芹夠爽脆,蝦仁夠彈牙,有好多松子啊😋成個菜式嘅調味好啱口味5️⃣三拼(生腸、鴨舌、海蜇) 生腸有𡁻口😝😝鴨舌好大嚿,如果再辣啲就更好!海蜇個調味幾特別!6️⃣樟茶鴨(半隻) 唔會太肥嘅鴨肉,夾住個小饅頭黎食,好似刈包咁食,又係另一種食法☺️好奇上網查左,俾啲補充資料大家🤣🤣🤣:樟茶鴨係在炭上撒上樟木碎和茶葉慢煙燻嘅鴨7️⃣台灣炒A菜蒜蓉炒油麥菜,中規中矩,正正常常啦😝8️⃣另外仲有台式肉燥飯、台式擔仔麵各兩碗。呢度任坐唔嬲,侍應都好友善,適合一家人嚟食飯😆😆
晚市精選四人C餐

1️⃣麻油雞湯(半隻)
🥰🥰🥰飲第一啖就已經知道係正嘢🤣🤣一定要飲幾碗,不得了

2️⃣溫室南瓜🎃炒鮮鮑

3️⃣台式涼瓜炆沙巴龍躉

4️⃣翡翠松子蝦仁 🍤

5️⃣三拼(生腸、鴨舌、海蜇)

6️⃣樟茶鴨(半隻)

7️⃣台灣炒A菜
蒜蓉炒油麥菜,中規中矩,正正常常啦😝

8️⃣另外仲有台式肉燥飯、台式擔仔麵各兩碗。

呢度任坐唔嬲,侍應都好友善,適合一家人嚟食飯😆😆
2019-03-04