2009-11-01 19 浏览
因為屋企近而爸爸媽媽都唔鍾意出遠街既關係每憑爸爸節媽媽節爸爸生日同媽媽生日都會黎呢間赤川慶祝架!因為爸爸鍾意食拉麵媽媽鍾意飲三文魚頭湯今次都不例外!媽媽生日!一家人一齊去呢到慶祝!味道好, 只係可能味精既關係...食完好口喝啊!!但都可以接受!算不錯既選擇啦!特別想為大家介紹:咖哩豬排石頭飯係改良左既版本, 因為個汁變左分開上, 食個時就好似鐵板燒咁, 要自己淋上去除左幾好玩之外 分開汁上, 好似D汁多左!以前都冇汁剩, 依家重剩半碗, 我重用黎試下點壽司食tim XDD海鮮炒烏冬材料十足!有魚、八爪魚、帶子、蝦、青口等等食落唔會覺得空虛呀 其實我地呢外重叫左海鮮薄餅架!我地一家人覺得好味過三文魚薄餅, 因為厚D同埋材料就同炒烏冬一樣多!而三文角薄短就好似紙咁薄, 但係就好脆!所以各花入各眼啦!至於座位方便, 今次去左一個比較大既位置, 外面有幕布半遮住我地咁都幾舒適! 坐得好鬆動! 又唔會同其他客人太近, 可以自己影下相咁隔離都坐住一班年青人聚會, 即使人數比我地多, 但都見佢地坐得好鬆動另外, 雖然一直都聽聞赤川服務唔好但今次係本人覺得最好既一次, 雖然之前都未遇到唔好既服務生我以
因為屋企近而爸爸媽媽都唔鍾意出遠街既關係
每憑爸爸節媽媽節爸爸生日同媽媽生日都會黎呢間赤川慶祝架!
因為爸爸鍾意食拉麵媽媽鍾意飲三文魚頭湯

今次都不例外!媽媽生日!一家人一齊去呢到慶祝!
味道好, 只係可能味精既關係...食完好口喝啊!!

但都可以接受!算不錯既選擇啦!

特別想為大家介紹:

除左幾好玩之外
分開汁上, 好似D汁多左!

海鮮炒烏冬
材料十足!有魚、八爪魚、帶子、蝦、青口等等
食落唔會覺得空虛呀

其實我地呢外重叫左海鮮薄餅架!
而三文角薄短就好似紙咁薄, 但係就好脆!
所以各花入各眼啦!

另外, 雖然一直都聽聞赤川服務唔好
但今次係本人覺得最好既一次, 雖然之前都未遇到唔好既服務生
我以為男侍應會比較隨便, 但今次有位侍應竟然開口好有禮貌
令客人感覺舒服, 我地想要熱水, 就即刻俾一壺熱水我地
因為我地坐得比較入, 佢就放落一壺叫我地慢用

之前大家有咩不滿地方既, 不坊再去一試
2009-10-25
庆祝纪念